Ett naturmaterial med värdefulla egenskaper

 Isolering

Korkceller är en utmärkt värmeisolator, eftersom de har en låg konduktivitetskoefficient, vilket översätts till den utbredda användningen av kork i konstruktion, såsom expanderad kork.

Dekoration

Om du vill att ditt rum ska se naturligt och elegant ut, välj en väggkontakt som är lätt att installera och antiallergisk.

Värme

Våra produkter erbjuds alla som värdesätter bekväma lösningar. Ett korkunderlag och en väggkontakt är ett bekvämt sätt att isolera ett rum.



Bekvämlighet och säkerhet

Använd kork även i konstruktionen. Det fungerar bra som ett värmeisoleringsmaterial som ersätter den miljöfarliga polystyrenen.



Om du funderar på att inreda ett rum med ett naturligt och ekologiskt material och skapa en lämplig värmeisolering för inredningen, då är du på rätt plats. Korex International butik är specialiserad på försäljning och leverans av naturliga korkprodukter. Vårt breda sortiment omfattar vardagsprodukter som korkbrickor och flaskproppar, och mer specialiserade material, som väggpluggar, som installeras för att säkerställa en behaglig temperatur i rummet. Naturkork är ett material med så många värdefulla egenskaper som framgångsrikt kan användas i inredning. Det är därför det ibland är oersättligt på många områden i livet.


Som en av de största distributörerna av naturkorkmaterial har vi stor kunskap om hur man använder det i vardagen. Tack vare fördelarna med denna råvara kan den användas varhelst vi vill för att få rätt temperatur och tysta rummet. För detta ändamål rekommenderar vi ett korkunderlag med en tjocklek på 2 till 10 mm, som vi säljer i rullar. Denna typ av underlag monteras under paneler, kakel, parkett och även direkt under mattan. Det är en optimal lösning som ger en behaglig atmosfär i en given interiör, lugnar den och gör golvet behagligt att ta på, även under frostiga dagar.

Komentarze

Popularne posty z tego bloga

Produkter